Zdrave navike za jači imunitet

  Zdrave navike za jači imunitet28.8.11. - Ako se na vreme pripremite i pravilnim izborom hrane ojačate svoj imunološki sistem, vrlo je verovatno da će vas neugodna zaraza zaobići.

  Sir i čokolada - dva kraljevska užitka

  Sir i čokolada - dva kraljevska užitka28.8.11. - Dve namirnice koje zasebno mnogi smatraju najvećim gastronomskim dostignućima na prvi se pogled možda i ne čine idealnim parom. No pristupite li toj kombinaciji otvorenog uma, dobro kombinovani sir i čokolada upravo su savršen par.

  Funkcionalna hrana

  Funkcionalna hrana21.12.10. - Važnosti pravilne ishrane i njenog uticaja na zdravlje, ljudi su svesni hiljadama godina. Otac medicine, Hipokrat, možda nije prvi koji je spoznao važnost pravilne ishrane u očuvanju zdravlja, no trajno ostaje prepoznatljiv upravo po slavnoj izreci "Neka tvoja hrana bude tvoj lek, a tvoj lek neka bude tvoja hrana".

  Tajne dobre probave

  Tajne dobre probave21.12.10. - Put do ravnog stomaka i vitke linije dugotrajan je proces i ponekad najstroža dijeta i svakodnevno vežbanje nisu dovoljni, a tada često strada i probava. No, još možete da učinite nešto korisno za svoju probavu.

  SenSia i probava

  SenSia i probava21.12.10. - Dukat SenSia, obogaćena probiotičkom bakterijom Bifidus Naturalis i prehrambenim vlaknima, izuzetno je korisna u regulaciji probave na prirodan način.